(P) Lenjeria sexy in viata de cuplu - Woman2woman.ro


(P) Lenjeria sexy in viata de cuplu

By on noiembrie 21, 2012

mancare de post

Share Button

Oricat am spera ca relatia noastra va fi la fel de tumultoasa ca la inceput si peste cativa ani, pasiunea se va diminua in timp. Nu este o veste atat de rea pe cat pare, mai ales ca, potrivit studiilor, relatiile de durata sunt cele in care partenerii nu sunt extrem de pasionali, ci sunt mai degraba romantici si pun accentul pe iubire. Insa, sexul este un liant si o actiune care poate armoniza relatia de cuplu. Asa ca, indiferent de stadiul si tipologia relatiei, sexul nu trebuie sa lipseasca intru totul, chiar daca frecventa ar putea sa scada.

Autor: Mihaela Dinu

Iar atunci cand problemele, stresul si multe altele ne afecteaza viata de cuplu, lenjeria sexy ne poate “salva” viata intima. Pe Just4girls.ro poti gasi o multime de modele de lenjerie care te pot inspira, de la cele mai cuminti, pana la cele mai obraznice.

Cum ne ajuta lenjeria sexy?

1. Studiile au demonstrat faptul ca barbatii sunt stimulati in special vizual, astfel ca o lenjerie sexy bine aleasa, care sa iti puna in valoare trupul si care sa ii aminteasca de latura pasionala ar putea sa il faca mai putin “absent” in relatia voastra. Scoate-l din orice stare neplacuta cu lenjerie intima Valeria formata din babydoll si chilot tanga, confectionate din voal fin cu imprimeuri buline din catifea. Compleul iti va da un aer copilaresc si sexy in acelasi timp.

2. Insa, lenjeria sexy nu este doar pentru placerea barbatilor. Se spune ca femeile se imbraca pentru ele, nu doar pentru a fi admirate. Asadar, ce ar putea sa te faca sa te simti tu insati mai sexy daca nu o lenjerie intima care iti va pune in valoare feminitatea si senzualitatea si pe care o poti purta chiar si sub un outfit business. Vei sti doar tu si ii vei simti din plin senzualitatea.

3. Jocurile de rol nu sunt facute doar pentru a pretinde ca esti altcineva, ci te ajuta sa dai frau imaginatiei si laturii patimase. Iar aici te pot ajuta costumasele simpatice, haioase ori sexy pe care le poti gasi pe Just4girls. Vrei sa ii spui partenerului tau ca in seara asta vrei sa fii prizoniera lui si sa i te daruiesti cu totul? Alege costumul de prizoniera. Sau poate vrei sa ii arati ca ai in gand sa il subjugi, caz in care ai putea opta pentru costumul de politista. Indiferent ce vrei sa exprimi prin lenjeria intima, cu siguranta vei gasi modelul potrivit pentru tine.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *