Cum sa gestionezi relatia cu un barbat casatorit - Woman2woman.ro

Cum sa gestionezi relatia cu un barbat casatorit

By on September 4, 2012
Share Button

Viata iti ofera multe surprize si, desi credeai ca tu nu vei fi niciodata in aceasta ipostaza, iata ca imposibilul s-a intamplat: iubesti un barbat casatorit. Gestionarea unei astfel de relatii poate fi dificila. Afla de ce si cum poti sa iti evaluezi sentimentele fata de barbatul care mai intai a fost al altcuiva.

Violeta Ene

Dintre toate relatiile in care poti ajunge, cea cu un barbat casatorit este una dintre cele mai dificile. Cand intri intr-o astfel de iubire interzisa, pot sa te incante multe bucurii, dar si sa ti se spulbere fericirea intr-o singura clipa.
Mentinerea unei relatii cu un barbat casatorit este confuza si ezitanta. De obicei, incepe cu sentimente de atractie si empatie, ce pot fi sporite de senzatia de “fruct interzis”. De multe ori, astfel de iubiri se declanseaza brusc, fara un “anunt” prealabil. Cei doi se indragostesc pe baza unor pasiuni comune, a lucrurilor pe care si le impartasesc.

In multe relatii, se intampla ca barbatul sa isi ascunda initial statutul. Cand marturisirea faptului ca este casatorit este deja tardiva, despartirea va fi cu mult mai grea. De la momentele fericite in care radeati si va plimbati in weekenduri romantice, vei ajunge la ascunzisuri in cinema, te vei trezi singura diminetile, pierduta, descumpanita si furioasa.
Curand, iti vei da seama ca a te intalni cu un barbat casatorit are si consecinte sociale. Nu le vei putea povesti prietenelor si familiei despre iubirea voastra, iar daca o vei face – vei fi judecata si etichetata, de unii chiar aspru. Daca esti tentata sa cazi prada unei relatii cu un barbat casatorit, nu uita cateva adevaruri simple:

1. Nu isi va lua un angajament fata de tine

Desi iti poate spune ca vrea sa isi petreaca restul vietii cu tine, nu o lua ca pe un angajament. Barbatii casatoriti care isi insala nevestele o fac de obicei fara sa renunte la casnicie. Nu crede in promisiunile lui desarte si gandeste-te daca vei face fata acestei relatii la infinit.

2. Este obositor sa te ascunzi

Ai intrat intr-un joc de-a v-ati ascunselea, cu diferenta ca tu nu cauti niciodata, ci doar te ascunzi fara sa vrei sa fii vreodata gasita. Aceasta secretomanie te face sa ratezi cele mai frumoase aspecte ale unei relatii oneste: declaratii si glume in public, saruturi… Sa mergi pe strada tinandu-te de mana cu persoana iubita care se simte mandra cu tine este un sentiment de nedescris in cuvinte.

3. Faptul ca isi insala sotia spune ceva despre caracterul lui

Interpreteaza relatia voastra dintr-o noua perspectiva! Gandeste-te ce spune despre el faptul ca isi insala sotia: este un barbat care evita sa se confrunte cu situatiile neplacute. Este foarte probabil ca va avea acelasi comportament si cu tine cand veti avea probleme in relatie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro