O calatorie in Maldive - Woman2woman.ro

O calatorie in Maldive

By on June 24, 2012
Share Button

MaldiveDaca vrei sa te bucuri de o vacanta exotica à la carte, alege Maldive. Fie ca vei locui intr-un bungalow pe plaja sau intr-un hotel de cinci stele, imaginea insulelelor ti se va intipari pentru totdeauna in cotlonul amintirilor incredibile din vacanta.

Autor: Violeta Ene 

Maldivele sunt cea mai mica tara din Asia, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine din lume.

Lagune turcoaz, palmieri si plaje cu nisip alb si fin – iata doar cateva dintre secretele cu care micul stat asiatic isi ademeneste turistii. Multi aleg insulele pentru vacante romantice sau luna de miere, dar la fel de multi merg acolo pentru distractie cu gasca de prieteni.

Insulele Maldive iti ofera prilejul de a face scufundari in Oceanul Indian, admirand o fauna bogata in specii unice de murene, pesti multicolori, broaste testoase si sute de recifuri de corali. Pentru turistii mai putin initiati, snorkeling-ul este la mare cautare. Acesta iti permite sa inoti la suprafata apei, cu fata in jos acoperita de o masca si un tub prin care poti respira, si sa explorezi minunile vietii subacvatice din Maldive.

Arhipelagul formează un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite. Asta lasa destul loc pentru explorari misterioase pe insule salbatice, inca netulburate de prezenta omului. Iata cateva imagini din Maldive!

[simple_slideshow]

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro