Horoscopul zilei - 9.01.2012 - Woman2woman.ro

Horoscopul zilei – 9.01.2012

By on January 8, 2012
Share Button

BERBEC – Cheltuielile pe care le ai sunt desul de consistente si nu iti permit sa faci o investitie de mai mare anvergura. Activitatile intelectuale iti vor da ocazia sa-ti pui in valoare calitatile, asa ca daca ai de dat un examen sau de luat o decizie intr-o problema delicata, conjunctura astrala te va avantaja. Compania prietenilor se va dovedi benefica in a doua parte a zilei.

TAUR – In general relationezi bine in relatia cu cei din jur, dar astazi s-ar putea sa fii victima unei manifestari de invidie din partea unei cunostinte. Nu este cazul sa iti faci sange rau, caci nu are cum sa te atinga. Vei gasi o solutie inedita, pentru una din problemele cu care te confrunti la serviciu, ceea ce iti va aduce o crestere a popularitatii in randul colegilor.

GEMENI – In plan profesional exista unele nemultumiri, dar ele se vor rezolva mai bine daca vei lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Energia ta fizica si mentala atinge cote maxime, de aceea te-ai putea ocupa de orice iti face placere. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, mai ales ca vei gasi suficienta lume dornica sa iti sustina proiectele. O persoana de sex opus este impresionata de calitatile tale.

RAC – Ai mult de lucru la slijba, dar esti eficient, iar sefii te apreciaza. Vei avea de facut si unele drumuri, care pana la urma se vr dovedi deosebit de avantajoase. Evita sa te implici in discutii in contradictoriu cu colegii, deoarece nu vei reusi decat sa tensionezi atmosfera la serviciu. Nu sun indicate nici negocierile legate de salariu sau orice discutie pe teme financiare.

LEU – La slujba vor fi multe de facut, dar ar fi bine sa nu faci lucrurile in graba. Profita de unele castiguri neasteptate, pe care le vei avea, pentru a face unele investitii pe care ti le-ai dorit de mai mult timp. Daca iti vor mai ramane ceva bani, n-ar strica sa dai o raita prin magazine, pentru a-ti face un mic cadou. Cateva ore petrecute alaturi de persoana iubita, te vor ajuta sa te relaxezi.

FECIOARA – Este posibil sa ai parte de un castig ce-ti va permite sa-ti echilibrezi pentru un timp situatia financiara. In cazul in care iti doresti sa-ti cumperi un obiect de lux, ocaziile nu se vor lasa asteptate. Calatoriile sunt avantajoase. Energia mentala atinge cote maxime, astfel incat ai putea face fata cu succes unor activitati intelectuale sau ai putea lua decizii in problemele delicate.

BALANTA – In aceasta perioada va trebui sa faci unele compromisuri, ceea ce nu iti surade, dar altfel nu se va putea. Din fericire comunicarea cu cei din jur evolueaza cat se poate de bine si acest lucru te va ajuta in discutiile pa care le vei avea. Este posibil sa ti se propuna o colaborare interesanta, dar cam riscanta; cel mai bine ar fi sa amani luarea unei decizii.

SCORPION – In cazul in care doresti sa-ti imbunatatesti confortul in apartament, conjunctura astrala te favorizeaza. In relatia cu superiorii ierarhici vor fi discutii aprinse si ar fi de dorit sa nu insisti sa-ti impui punctele de vedere. Cel mai bine ar fi sa eviti discutiile in contradictoriu si mai ales sa fii ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri vei primi vesti care iti vor ridica multe semne de intrebare.

SAGETATOR – Activitatile intelectuale iti vor permite sa-ti pui in valoare capacitatile; in cazul in care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel putin multumitoare. Situatia financiara s-ar putea imbunatati datorita unor activitati extraprofesionale in care esti implicat. Daca ai de gand sa faci o umparatura de mai mari dimensiuni, astazi este ziua cea mai potrivita.

CAPRICORN – Este o perioada buna pentru a-ti pune in practica proiecte pe care ti le-ai facut de mai mult timp. Unele din nemultumirile tale legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce iti va lua o piatra de pe inima. Beneficiezi de suficienta energie pentru a-ti putea pune proiectele in practica. La serviciu va fi agitatie mare si ai putea primi noi sarcini.

 VARSATOR – Se vor ivi unele neintelegeri cu colaboratorii, dar pana la urma veti reusi sa ajungeti la un numitor comun. Traversezi o perioada agitata, in care te confrunti cu situatii de tot felul si nu ai timp nici macar sa respiri. De energie nu duci lipsa , dar ai tendinta de a ti-o risipi in chestiuni minore, lipsite de importanta. Relatia cu prietenii se va imbunatati considerabil.

 PESTI – Energia mentala atinge cote maxime, astfel incat ai putea face fata cu succes unor activitati intelectuale. O buna parte a timpului liber ti-o vei dedica fiintei iubite. N-ar fi exclus sa faci o impresie excelenta unei persoane de sex opus, dar nu este caul sa faci schimbari in plan sentimental. Conjunctura astrala te favorizeaza in realizarea de afaceri rentabile.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Woman2woman.ro